לקורס המעשי יש 2 מסלולים:
מסלול בסיסי – 5 שיעורים
ומסלול מורחב – 9 שיעורים

המסלול הבסיסי

נלמד נושאים שהם הבסיס לעולם הקונדיטוריה
ונושאים שישמשו אותך במטבח באופן שוטף: יומיום, שבתות, אירועים וחגים.

המסלול המורחב

מכיל  את הקורס הבסיסי ו4 נושאים נוספים.
הנושאים הנוספים נוגעים בדברים שמכינים לעיתים רחוקות יותר במטבח ודורשים השקעה גדולה יותר הן מבחינת זמן והן מבחינת כלים.

השיעורים מתקיימים בביתי בירושלים, בקבוצות קטנות.
כל הכלים והחומרים ביתיים וניתן להשיגם בכל סופר או חנות מתמחה באפייה.
אני מקפידה שכל המוצרים יהיו בכשרות הבד”ץ בית יוסף או הבד”ץ העדה החרדית.


שיעור 1

עוגיות

אלפחורס ריבת חלב | טחינה | שלגייה | עוגיות מושחתות | פרח ריבה | מגולגלות

שיעור 2

בצק פריך מתוק ומלוח

עוגת המספרים | פאי פטיסייר | פאי קרמל-שוקולד | פאי תפוחים | פאי פקאן | קיש בצל ובטטה

שיעור 3

שמרים

עוגות שמרים | חלות | פיצה | פוקצ'ה | רוגעלך| קרואסון | שבלולי קינמון | שבשבת גבינה

שיעור 4

בצק רבוך (פחזניות)

פחזניות וניל | פרופיטרול שטרוייזל במילוי קרם פטל | אקלר במילוי קרם דיפלומט וגנאש קפה | פחזניות מלוחות

שיעור 5

קינוחי שוקולד

פררו רושר | רושר שקדים | טריקולד | בראוניז | סופלה שוקולד

שיעורים נוספים במסלול המורחב:

שיעור 6

פרלינים

פסיפלורה | פטל | פיסטוק | קפה | נוגט | ריבת חלב |

שיעור 8

עוגות זילוף

עיטוף והחלקה של עוגה | ציור בשוקולד והעברתו לעוגה | דף סוכר ודף טרנספר | למעלה מ-20 סגנונות זילוף

שיעור 7

עוגות גבינה ופסטה

עוגת גבינה אפויה |עוגת גבינה קרה | עיגולי גבינה | פט'וציני ברוטב עגבניות| רביולי בטטה ברוטב אלפרדו | לזניה

שיעור 9

נשיקות ומוסים

נשיקות ממותגות | נשיקות צבעוניות | מוס פסיפלורה |מוס ריבת חלב | מוס אוראו | מוס לוטוס | ועוד....

הקורס הקרוב יפתח בתאריך_________
ויתקיים בימי __________ בשעות 9:15-14:45
בכתובת הועד הלאומי 21, ירושלים

עלות הקורס הבסיסי 1640 ₪
עלות הקורס המורחב 3140 ₪

הנחה לנרשמים עד לתאריך…….. 100 ₪ הנחה.

 בוודאי, ליווי אישי ממני בוואטסאפ לאורך כל הדרך!

ידוע שהרשת מוצפת במתכונים ופחות ידע מקצועי.
בקורס תלמדי את כל ה’מסביב’ שגורם למתכון להצליח!
את מקבלת תמונה הרבה יותר רחבה על האפייה במטבח.
וזה מה שיגרום להצלחה וביטחון במטבח עם כל מתכון, גם כאלו שתעשי מהרשת!

כן, הקורס מתאים לכל אחת!
אני מאמינה שחוסר ידע הוא גורם מספר 1 לכשלון במטבח.
ברגע שיהיה לך את כל הידע + ליווי מקצועי צמוד, אין סיבה שלא תצליחי!
מניסיון של למעלה מ-100 בוגרות, אני יכולה להגיד בביטחון: כל אחת יכולה!

הקורס מונגש לקהל הביתי ובהתאם לכך גם הציוד והחומרים.
ממליצה בעיקר על משקל מטבח מתאים.
בנוסף, ניתן לרכוש ערכת כלים מלאה דרך החנות שלנו.

הקורס נגיש ללא הגבלת זמן, בע”ה!

יש הנחה בהרשמה מוקדמת עד ל3 שבועות לפני פתיחת הקורס.

Scroll to Top
דילוג לתוכן